Kochani! Dzisiejszy dzień jest pełen emocji, dlatego i ten post będzie inny, niż wszystkie. Dlaczego? Bo piszemy go my – współpracownicy Judyty, a nie Ona sama :D (wybacz Judyta – teraz my ;-) ).

JUDYTA ZOSTAŁA NOMINOWANA DO TYTUŁU OSOBOWOŚĆ ROKU 2019. Każdy, kto Ją zna wie, że jak mało kto na niego zasługuje. Zachęcamy Was do głosowania na Małgorzatę Brzezińską nie tylko dlatego, że jest charyzmatyczną, nieludzko upartą, konsekwentną, empatyczną, zdeterminowaną w działaniu Osobą. Prosimy Was o głosy, ponieważ Judyta nigdy nie chce zaszczytów dla siebie. SMS o treści MDS.636 pod nr 72355 KAŻDY Z WASZYCH SMS-ów BĘDZIE GŁOSEM ODDANYM NA FUNDACJĘ DLA SZCZENIĄT JUDYTA I WYRAZEM POPARCIA DLA JEJ PRACY. Znacie nas i wiecie jak wiele składowych kształtuje naszą działalność.

GŁOSUJCIE KOCHANI! Niech JUDYTA stanie się rozpoznawalna, bo Jej siła jest motorem działania Fundacji. Judytowo – Azyl dla szczeniąt i psów niepełnosprawnych powstał w rok i od otwarcie we wrześniu uratował setki istnień. Staramy się jak możemy i dziś prosimy – głosujcie na Judytę. Niech będzie o Niej głośno w całej Polsce. Bo jeśli usłyszy o Niej kraj, usłyszy też o tym, czym jest i co robi Fundacja dla Szczeniąt Judyta. Możemy na Was liczyć? Dzięki Waszym głosom nasza praca może być jeszcze bardziej owocna, a na tym nam bardzo zależy.